Scroll Top
brands-logo-scandia-color

SCANDIA SIBIU

Din dorința de a-și adapta portofoliul de produse la ritmul dinamic  de viață al consumatorilor săi, Scandia Sibiu oferă acum game premium de produse congelate sub brandul Scandia Sibiu, respectiv brandul Sibiu.
Preparatele congelate reprezintă una dintre principalele categorii, fiind disponibile preparate atât tip ready to eat (care necesită doar încălzire), cât și preparate ready to cook (care trebuie preparate termic).
Este o trecere firească către această categorie a unei mărci cu tradiție, care se bucură de încrederea consumatorilor și care oferă produse de cea mai bună calitate.

Produse congelate

Produse gata pentru gătit

Produse gătite

SIBIU

Produsele Sibiu sunt realizate din materii prime de cea mai bună calitate, perfect echilibrate din punct de vedere al gustului și consistenței. Produsele sunt un răspuns nevoilor și cerințelor consumatorilor, pentru care, sfârșitul de săptămână reprezintă cel mai bun prilej de relaxare alături de familie și prieteni, la un grătar.

tasty_scandia

TASTY

Tasty este un brand menit să aducă valoare în piața produselor ready-to-cook (care trebuie preparate termic) și ready-to-eat (care necesită doar încălzire) congelate, având o gamă variată de produse congelate rapid individual, care se gătesc ușor, transformând, astfel, pregătirea mesei în ceva distractiv și gustos, de fiecare dată. Produsele Tasty, pregătite în baza unor rețete românești sau internaționale, pot fi savurate rapid, împreună cu toată familia.

Produse READY-TO-COOK

Produse READY-TO-EAT

125a

AGRA’s

Portofoliul Agra’s conține produse de calitate superioară și savuroase. Produsele oferite sunt preparate din carne de porc, pui sau vită, atent selecționată, pe baza unor rețete unice, oferind un gust deosebit pentru răsfățarea simțurilor.

 

admin-ajax (1)

ROUA

Produsele Rouă vin în întâmpinarea consumatorilor cu o gama de preparate vegetale. Produsele congelate Rouă reprezintă o alternativă gustoasă și la îndemână pentru consumatorii care țin post, își doresc o pauză de câteva zile de la preparatele pe baza de carne, sau pur și simplu au adoptat un regim alimentar din are au exclus preparatele pe baza de carne.
ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.