Scroll Top
brands-logo-scandia-color

Scandia Sibiu

Eliminarea aditivilor artificiali, E-uri, coloranți, potențiatori de aromă din rețetele de aperitive vegetale vine ca un pas firesc, răspunzând nevoii consumatorului de a duce o viață mai sănătoasă. Noile rețete Scandia Sibiu oferă o experiență culinară plăcută, fără compromis.

Noua gamă de produse vegetale își propune să ofere:

  • diversitate în perioade în care conduita postului impune o anume dietă;
  • combinații de legume gustoase;
  • o alternativă la pateul cu carne;
  • o gustare rapidă, ușoară și delicioasă.
brands-logo-bucegi-color

bucegi

Pentru că Bucegi îşi ia inspiraţia de la consumatorii săi, acesta vine periodic cu noutăţi pentru ei: pateurile de porc cu unt, cu ciuperci sau cu ardei sunt dezvoltate pe baza sugestiilor lor şi satisfac chiar şi gusturile celor care caută diversitate.

Pateul vegetal Bucegi reprezintă o gustare ușoară și delicioasă pentru consumatori în timpul perioadelor de post sau pentru aceia care nu consumă carne. Este disponibil in patru variante: simplu, cu ardei, măsline sau ciuperci.

brands-logo-sadu-color-1-e1647439934853

SADU

Preparat după rețete tradiționale, pateul vegetal SADU este foarte apreciat de consumatori.

brands_rotina-color

ROTINA

Pateul vegetal Rotina reprezintă alternativa la rețeta pateului de ficat clasic, păstrând gustul tradițional.

ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.