Scroll Top
brands-logo-scandia-color

Scandia Sibiu

Scandia Sibiu este o marcă românească premium cu o experiență de 100 de ani în a oferi românilor și nu numai, mâncăruri preparate cu grijă, fără nici un aditiv artificial, ce au la bază ingrediente de calitate superioară și rețete unice. Produsele Scandia Sibiu sunt inspirate din rețete de demult, de pe vremea când mâncarea era tratată cu grijă și respect.

Produsele Scandia Sibiu sunt inspirate din rețete de demult, de pe vremea când mâncarea era tratată cu grijă și respect.

Pateurile cu ficat sunt destinate consumatorilor care apreciază rețetele fără E-uri sau aditivi artificiali, și care păstrează gustul rafinat, neschimbat de 100 de ani. Din dorința de a răspunde nevoii și tendinței consumatorilor de a duce o viață mai sănătoasă, Scandia Sibiu a făcut un pas firesc de eliminare a aditivilor, coloranților, conservanților și E-urilor din majoritatea rețetelor de pateuri și mâncăruri, oferind acum gustări rapide fără niciun compromis. Cunoscute ca produse inovatoare la nivel de ambalaj, pateurile Scandia Sibiu sunt perfecte pentru o gustare rapidă, care i-ar face invidioși și pe cei mai pricepuți în ale gătitului.

brands-logo-bucegi-color

bucegi

Bucegi este marca preferată de consumatori datorită raportului excelent calitate-preț și gustului apreciat în egală măsură de copii și adulți.

Lider detașat în categoria pate cu ficat, cu o cotă de piață în volum de 33,7%* (conform datelor de retail audit ACNielsen România, DJ 2019) marca Bucegi a trecut printr-un proces de repoziționare, ancorându-se puternic în segmentul de preț mediu. Aceasta şi-a schimbat design-ul de ambalaj şi comunicarea, devenind o marcă mai prietenoasă și caldă care susține buna creștere, educația și echilibrul în familie.

Pateurile cu carne (porc, pui sau gâscă) reprezintă asul din mâneca fiecărei gospodine când vine vorba de gustări şi mese rapide. O gustare cu pate Bucegi pe o felie de pâine proaspătă este una din micile bucurii ale zilei petrecute în familie. Pateul Bucegi poate fi folosit ca un ingredient pentru gustări delicioase cum ar fi: ouă umplute, produse de patiserie umplute cu pateu, etc.

Bucegi_Junior_logo

bucegi JUNIOR

Bucegi este marca preferată de consumatori datorită raportului excelent calitate-preț și gustului apreciat în egală măsură de copii și adulți.

Produsele comercializate sub marca Bucegi Junior reprezintă un real ajutor pentru mame și puțină magie pentru copii. Produsele au revenit pe piață cu un design nou, adaptat tendințelor și preferințelor tinerilor adoptând un stil urban, tineresc care susține și încurajează mișcarea și dieta echilibrată.

Rețetele sunt special dezvoltate, respectă legislația în vigoare în ceea ce privește produsele destinate copiilor, fără a compromite gustul. Produsele sunt disponibile în 3 variante: pate de curcan, pate de pui și pate de porc.

brands-logo-sadu-color-1-e1647439934853

SADU

Pentru cei care au nostalgia mâncării făcute în gospodăria de la ţară, de catre părinţi sau bunici, SADU le oferă gustul bucatelor făcute „ca-n bătătură”, potrivite în orice moment: acasă, la serviciu etc.

Reţetele sunt simple, fără ingrediente sofisticate: mâncare românească gustoasă, simplă şi cinstită. Cu un gust savuros, pateul SADU a devenit unul din cele mai bine vândute produse din această gamă într-un timp foarte scurt datorită notorietăţii câştigate şi preţului atrăgător.

Preparată după o reţetă tradiţională, cu gust autentic românesc, carnea SADU este apreciată de consumatori datorită consistenţei ei (conţinut ridicat de carne, cel puţin 50%). Carnea se regăseşte pe piaţă în 3 sortimente: pasăre, porc, vită, toate la 300 grame. Mâncărurile Sadu, cu gustul preparatelor de la ţară, gătite din ingrediente simple şi gustoase, oferă cele mai populare reţete româneşti. Gustul ”Amintirilor din copilărie” se regăseşte în fiecare reţetă SADU.

brands_balea-color-e1647441587625

BÂLEA

Produsele se poziționează în segmentul economic și propune clienților săi un preț corect, fără să facă rabat la gust. Cu o gama diversificată de produse, BÂLEA reușește să se mențină în topul celor mai căutate mărci din domeniu.

brands_rotina-color

ROTINA

Produsele Rotina se adresează consumatorilor cu venituri reduse, iar produsele au gama variată cuprinzând pate carne, pate vegetal, carne și mâncaruri cu carne.

ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.