Născute din rețete alese, preparate cu cele mai bune ingrediente pentru a satisface toate gusturile, produsele Sibiu sunt destinate celor care apreciază calitatea preparatelor și gustul desăvârsit al acestora.

Mezelurile Sibiu, preparate din carne selectată cu grijă, fierte-afumate, crud-uscate, crud-uscate-afumate pe baza unor rețete unice, oferă un gust deosebit pentru răsfățarea simțurilor.

Beneficii :

– nu contine proteine animale sau vegetale adaugate si amidon*

– conținut foarte mare de carne

– afumare și sărare naturală,

– lipsa coloranților, a potențiatorilor de aroma, alergenilor

*exceptie fac Muschiul Azuga, Carnatii Polonezi si Ceafă Boierească (info pe care il poti trece in subsol)

Crenvuști / parizere

produse de sezon

Salamuri fierte si afumate

Salamuri crud-uscate

Carnati afumati

Specialități afumate

Specialități fiertE Și afumate

șuncă

Afumături 

Mezeluri feliate

Portofoliul de mezeluri Agra’s conține produse de calitate superioară și savuroase. Produsele oferite sunt preparate din carne de porc, pui sau vită, atent selecționată, pe baza unor rețete unice, oferind un gust deosebit pentru răsfățarea simțurilor.

Pregătite cu grijă, după rețete de soi si cu ingrediente atent selecționate, cu o aromă unică si un gust inconfundabil, produsele Agra’s sunt pe placul celor care preferă varietățile de mezeluri tradiționale, făcute ca pe vremuri.

Produsele Agra’s sunt prezente prin 2 game : Mezeluri Domnești si Mezeluri Avantaj.

In Mezelurile Domnești se regăsește tradiția ardelenească împreună cu experiența meșteșugului cu carne atent aleasă amestecată cu mirodenii.

Produsele din gama Avantaj sunt destinate clienților obișnuiți cu gustul condimentelor si aromelor puternice, bine afumate, specific Transilvaniei. Ele reprezintă o variantă optimă de produse gustoase, făcut pe placul romanilor, potrivite oricărei mese.

ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.