Scroll Top
brands-logo-lotka-color

LOTKA

Poziționate în segmentul premium, produsele Lotka sunt o marcă destinată consumatorului educat, adept al nutriției sănătoase, echilibrate, în care peștele are un aport consistent.

Pentru acest consumator am pregătit o gamă de produse de calitate superioară, bogate din punct de vedere nutritiv.

Sub marca LOTKA se regăsesc produse premium, atât prin calitatea cărnii atent selectată cât și prin modul de prezentare și ambalare al acestora.

Noua marcă se adresează celor care preferă tonul sau macroul, bucăți sau file, în diverse sosuri: ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, suc propriu sau sos tomat.

Un mare avantaj al produselor îl reprezintă transparența ambalajelor, ceea ce conferă încredere consumatorilor că aleg produse de calitate superioară.

Ambalajul tonului bucăți LOTKA este unic în piață prin folia transparentă ce permite vizualizarea produsului și a consistenței acestuia, oferind o motivație și o siguranță suplimentară la achiziție.

Produsele LOTKA sunt versatile și pot fi utilizate în diverse combinații: cu legume, pentru salate, sandvișuri sau alte mâncăruri.

logo np

NĂVODUL PLIN

Gama Năvodul Plin, cu un portofoliu bogat de conserve de pește pentru a satisface și cei mai exigenți consumatori, vine în întâmpinarea acestora oferindu-le cel mai bun raport calitate preț, fără a compromite gustul.

TON

SPROT

SARDINE

Pate ton

MACROU

TAPAS

Începând cu luna aprilie 2018, Thenaisie Provote face parte din grupul Scandia Food. Thenaisie Provote este o companie cu peste 110 ani de tradiție, care a fost axată tot timpul pe evoluție, a urmărit trendurile și a inovat constant fără însă a-și pierde identitatea, iar pasiunea a fost transmisă din generație în generație. În România, brandul sub care se comercializează produsele Thenaisie Provote este Tapas.

În portofoliul de produse Tapas se numără produse precum midii, calamari, sardine sau ton – toate în prezentări apetisante.

ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.