Scroll Top
brands-logo-scandia-color

Scandia Sibiu

Mâncărurile Scandia Sibiu sunt perfecte dacă ai poftă de o ciorbă de văcuță sau dacă îți lipsește savurosul gust al mâncării de fasole cu costiță afumată sau al sărmăluțelor ca la mama acasă, reușind să astâmpere cele mai pretențioase gusturi prin savoare și calitate pentru că nu conțin E-uri sau aditivi (coloranți, conservanți sau alte arome artificiale). Oferind mâncăruri preparate pe baza unor rețete special alese, care în mod normal necesită un timp mare de gătit, aceste produse au devenit preferatele celor care doresc o masă rapidă si gustoasă, gata de servit la orice oră.

brands-logo-bucegi-color

bucegi

Mâncărurile gata preparate, în 3 sortimente, vin în ajutorul celor care vor sa aibă o masă rapidă şi gustoasă.

brands-logo-sadu-color-1-e1647439934853

SADU

Mâncărurile SADU păstrează gustul preparatelor de la țară, gătite din ingrediente simple și gustoase si oferă cele mai populare rețete românești. Gustul „strașnic de la țară” se regăsește în fiecare rețetă SADU.

brands_balea-color-e1647441587625

BÂLEA

Produsele se poziționează în segmentul economic și propune clienților săi un preț corect, fără să facă rabat la gust. Cu o gama diversificată de produse, BÂLEA reușește să se mențină în topul celor mai căutate mărci din domeniu.

brands_rotina-color

ROTINA

Produsele Rotina se adresează consumatorilor cu venituri reduse, iar produsele au gama variată cuprinzând pate carne, pate vegetal, carne și mâncaruri cu carne.

ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.