Scroll Top
brands-logo-scandia-color

Scandia Sibiu

Deși conservele noastre cu carne de vită, porc sau șuncă pot fi servite cu diverse garnituri, noi ne-am îngrijit să facem o selecție atentă și specială, astfel încât să le puteți servi chiar și simplu, fără garnitură.

Carnea fragedă Scandia Sibiu de vită, porc sau pui anume alese și scăldate în suc propriu au un conținut mare de carne (85% carne vită, respectiv 90% carne porc, respectiv pui). Dacă o acompaniezi cu o salată de legume proaspete sau murate vei descoperi savoarea unei mese complete care îți furnizează atât proteinele, cât și vitaminele extrem de necesare organismului.

Șunculița fragedă din pulpă de porc Scandia Sibiu are la bază de asemenea o rețetă unică și cele mai bune ingrediente (85% pulpă de porc). Însoțește-o cu o garnitură de orez şi un pahar de vin roşu şi savurează în tihnă!

brands-logo-bucegi-color

bucegi

Conservele cu carne pot fi folosite pentru pregătirea rapidă a unor mese gustoase și hrănitoare pentru întreaga familie. Fie că sunt combinate cu legume proaspete într-o salată delicioasă sau spaghete cu carne, chifteluțe, șnițele sau alte preparate, produsele Bucegi pot fi o sursă de inspirație pentru o cina variată pe gustul tuturor.

brands-logo-sadu-color-1-e1647439934853

SADU

Preparată după o reţetă tradiţională, cu gust autentic românesc, carnea Sadu este apreciată de consumatori datorită consistenţei ei (conţinut ridicat de carne, cel puţin 50%). Carnea se regăseşte pe piaţă în 3 sortimente: pasăre, porc, vită, toate la 300g.

brands_balea-color-e1647441587625

BÂLEA

Produsele se poziționează în segmentul economic și propune clienților săi un preț corect, fără să facă rabat la gust. Cu o gama diversificată de produse, BÂLEA reușește să se mențină în topul celor mai căutate mărci din domeniu.

brands_rotina-color

ROTINA

Produsele Rotina se adresează consumatorilor cu venituri reduse, iar produsele au gama variată cuprinzând pate carne, pate vegetal, carne și mâncaruri cu carne.

ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.