Scandia Sibiu
Eliminarea aditivilor artificiali, E-uri, coloranți, potențiatori de aromă din rețetele de aperitive vegetale vine ca un pas firesc, răspunzând nevoii consumatorului de a duce o viață mai sănătoasă. Noile rețete Scandia Sibiu oferă o experiență culinară plăcută, fără compromis.
Noua gamă de produse vegetale își propune să ofere:
- diversitate în perioade în care conduita postului impune o anume dietă;
- combinații de legume gustoase;
- o alternativă la pateul cu carne;
- o gustare rapidă, ușoară și delicioasă.
bucegi
Pentru că Bucegi îşi ia inspiraţia de la consumatorii săi, acesta vine periodic cu noutăţi pentru ei: pateurile de porc cu unt, cu ciuperci sau cu ardei sunt dezvoltate pe baza sugestiilor lor şi satisfac chiar şi gusturile celor care caută diversitate.
Pateul vegetal Bucegi reprezintă o gustare ușoară și delicioasă pentru consumatori în timpul perioadelor de post sau pentru aceia care nu consumă carne. Este disponibil in patru variante: simplu, cu ardei, măsline sau ciuperci.
SADU
Preparat după rețete tradiționale, pateul vegetal SADU este foarte apreciat de consumatori.
ROTINA
Pateul vegetal Rotina reprezintă alternativa la rețeta pateului de ficat clasic, păstrând gustul tradițional.