Scroll Top
Screenshot 2023-06-26 113715

Scandia Food, un reputat lider în categoria de conserve și un jucător cu tradiție în piața de produse alimentare, anunță punerea în vânzare a diviziei de imobiliare a grupului. Proiectele care vor fi înstrăinate sunt: Morilor, Frigoriferului, Cristian – toate din Sibiu și Calea Vitan – din București. Informațiile suplimentare pentru fiecare dintre aceste proiecte sunt disponibile potențialilor investitori pe site-ul companiei precum și pe site-uri de specialitate.

”Am construit și administrăm un business complex și unele dintre cele mai apreciate mărci de succes din România. Dorința de a înstrăina divizia de imobiliare a venit ca urmare a lipsei de timp și resurse pe care aceste proiecte le necesită. Această decizie reprezintă o etapă firească în cadrul grupului ale cărui obiective sunt de a ne concentra pe consolidarea poziției pe care compania o ocupă pe piața din România care prezintă numeroase oportunități de creștere și dezvoltare, pe atingerea obiectivelor strategice trasate precum și pe integrarea companiilor nou intrate în portofoliul Scandia Food și consolidarea prezenței acestora în categoriile în care activează”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General și Administrator, Scandia Food.

 

SF_Comunicat vanzare proiecte imobiliare_20iunie2023_final (1) SF_Comunicat vanzare proiecte imobiliare_20iunie2023_final (1)-2
ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.