Scroll Top

FLORIN POP VANCEA, ALPINISTUL CLUJEAN SI-A ASOCIAT IMAGINEA CU SCANDIA SIBIU

noutati_vancea-scaled

BUCUREȘTI, APRILIE 2016

Incepand cu primavara acestui an, Florin Pop Vancea, alpinistul clujean si-a asociat imaginea cu Scandia Sibiu, marca a companiei Scandia Food – liderul de piata al conservelor pe baza de carne din Romania.

Parteneriatul dintre Florin Vancea si Scandia Sibiu vine natural, avand in vedere ca produsele marcii Scandia Sibiu se adreseaza si persoanelor care, dorind sa iasa pentru una sau mai multe zile din cotidianul orasului, gasesc in pateurile si mancarurile la conserva, un aliat de nadejde. Cu atat mai mult cu cat aceste produse sunt curate, nu contin E-uri si sunt obtinute din ingrediente de o calitate superioara, fiind preferate altor marci similare.

Florin consuma de multi ani produsele Scandia Sibiu in numeroasele sale iesiri pe munte: “Sunt atent la ceea ce consum, in special in iesirile care presupun efort fizic deosebit de intens si nu de putine ori, am gasit in Scandia Sibiu, un aliat de nadejde, prin urmare, in ceea ce ma priveste, gasesc acest parteneriat unul cat se poate de natural si de binevenit. Nu am stat prea mult pe ganduri atunci cand am fost contactat de cei de la Scandia Food, in primul rand pentru ca sunt permanent interesat de a promova brandurile romanesti de calitate. Am testat deja majoritatea produselor de la ei, deci sunt convins de calitatea superioara a produselor.“ a declarat alpinistul clujean.

Scandia Sibiu, lider în segmentul premium, este o marcă românească cu o experiență de peste 90 de ani, care oferă românilor – și nu numai – preparate facute cu grijă, ce au la bază ingrediente de calitate superioară. Varietatea de produse din portofoliul Scandia Sibiu cuprinde: pate carne, aperitive vegetale, mancaruri, carnuri. Principalul beneficiu al produselor Scandia Sibiu este faptul ca nu contin E-uri, conservanti sau alti aditivi. Acest lucru este posibil datorita procedeului traditional de conservare la bain marie, folosit de catre Joseph Theil, intemeietorul fabricii, inca din 1922. Astfel, ne asiguram ca oferim produse curate, si gustoase consumatorilor nostri. Florin Pop Vancea, este fondatorul scolii de alpinism si supravietuire “Flo Adventure School” si presedinte al I.F.B.S (International Federation of Bushcraft and Survival) din 2013.

Practica alpinismul de peste 28 de ani si este expert in tehnici de supravietuire.

Are efectuate numeroase expeditii montane si de explorare in Europa, Asia, Oceania si America de Nord.

Alte mari companii si-au asociat imaginea cu cea a sportivului:

Pro Nutrition, in ceea ce priveste sporturile de anduranta, rucsacii Lowe Alpine, prin distribuitorul acestora in Romania, AltiSport, GoPro si producatorul autohton de incaltaminte S-KARP.

Pe langa proiectele care vor incuraja un turism responsabil in Romania, prin aceasta colaborare Florin Vancea si Scandia Sibiu isi propun sa promoveze un stil de viata sanatos care presupune miscarea si consumul de produse curate, de calitate superioara. “Ne preocupă continuu satisfacția consumatorilor și clienților noștri și dorim să le oferim produse de înaltă calitate care să sporească reputația mărcii Scandia Sibiu. Asocierea cu Florin Vancea este binevenita si credem ca el va fi vocea noastra in ocazii specifice de consum, in drumetii montane palpitante in care se regaseste de fiecare data targetul Scandia Sibiu.“ a declarat Andra Botan, Marketing Manager Scandia Food.

Facebook: ScandiaSibiu Pop Vancea Florin

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.