Scroll Top
scandia_31154300

stampila-fara-e-uri

Sursa noastră de inspirație o reprezintă chiar consumatorii noștri. Le ascultam părerea, le înțelegem obiceiurile de consum, îi “scotocim” de informații și astfel doleanțele lor când vine vorba de mâncare sunt surprinse în produsele noastre.

În egală măsură, păstrăm cu sfințenie, din 1920 încoace, rețete și metode de conservare, adaptate bineînțeles la timpurile actuale. Și așa cum în urmă cu aproape 100 de ani nu existau conservanți sau alți aditivi, iată cum nici astăzi, în produsele Scandia Sibiu, nu găsiți urmă de E-uri.

Întrebarea firească este “Cum să nu conțină E-uri dacă o conservă rezistă 2 ani?” Ei bine, răspunsul este simplu: bain-marie. Mai exact, replicăm la o scară mult mai mare procesul de sterilizare pe care mamele și bunicile noastre îl aplică atunci când fac în casă gemuri sau alte conserve. Le fierbem la minim 120 de grade pe o durată de timp suficientă, astfel încât toate microroganismele să fie distruse. Produsele sunt astfel sigure pentru a fi consumate.

Va îndemnăm și pe voi să le încercați! Așteptăm păreri!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.