Scroll Top
PavelBartos

BUCUREȘTI, 18 MAI 2015

Pavel Bartoș, cunoscutul prezentator TV, își face apariția în calitate de concurent al unui show culinar, în noul spot de promovare a pateului Bucegi, o creație Bucegi și Lowe&Partners. Spotul de imagine scoate în evidență într-un mod inedit gustul produsului, punând față în față două personaje: Pavel Bartoș, o vedetă iubită de români, care joacă rolul unui concurent la un show culinar și chef-ul exigent.

PavelBartos

„Gustul pateului Bucegi este elementul central al campaniei de comunicare, fiind apreciat în unanimitate de către consumatorii noștri. Iar decizia de a colabora cu Pavel a venit chiar de la începutul procesului de creație. Ne-a inspirat umorul lui, cu care a cucerit o întreagă țară. Ne-am dorit să fie el cel care aduce la viață un personaj autentic”, spune Ana Burloiu, Brand Manager, Pate Bucegi.

Pus în ipostaza de a convinge chef-ul pretențios că a pregătit ceva cu adevărat special, Pavel merge la sigur și apelează la gustul foarte bun al pateului Bucegi, despre care știe că va impresiona cu siguranță, dar și la o tehnică inedită de a savura pateul așa cum se cuvine: aceea de a întoarce felia. Deși reticent înainte să guste, chef-ul este cucerit de savoarea pateului Bucegi, recunoscând că „Îi plaaaaace!”, căci Gustul bun se recunoaște!

Intoarcereafeliei

„Încă de când am primit invitația echipei Pate Bucegi, a fost clar că ideea spotului îmi plaaace, pentru că scoate în evidență, cu creativitate și umor, gustul bun al produselor Bucegi. În plus, am fost pus într-o ipostază aparte. Dacă în viața reală sunt gazda unui show de anvergură, de această dată m-am regăsit în postura de concurent. Deși am avut emoții, m-am bazat pe faptul că „Gustul bun se recunoaște” și am câștigat. Abia astept să-mi văd prietenii mâncând pate pe felia întoarsă.”, spune Pavel zâmbind.

AlexandruMaftei(regizor)&PavelBartos PavelBartos&AlexandruMaftei(regizor)

Noul spot de promovare a produselor Bucegi poate fi urmărit aici:
[:en]

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
ro_RORomanian
Preferințe
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.