3 aperitive care să te inspire la masa de sărbători

Prieteni dragi, zâmbete, colinde, cadouri, beteală, globuri, luminiţe. În spatele fiecărui Crăciun perfect există cineva care munceşte din greu ca toată lumea să se simtă bine, iar masa de sărbători să iasă impecabil. Dacă şi tu eşti în situaţia asta, relaxează-te! Sărbătorile sunt despre momentele frumoase petrecute în familie, nu despre cât de bine s-a însiropat prăjitura! Ca să-ţi venim în ajutor, azi ţi-am pregătit câteva idei de aperitive uşoare pe care poţi să le pregăteşti şi tu pentru cei dragi la masa de Craciun sau de revelion.

3 aperitive care să te inspire la masa de sărbători

Ciupercuţe umplute cu hummus şi curry

Alege câteva ciuperci mărişoare şi pune-le câteva minute într-o tigaie grill, cât să se rumenească. Între timp, amestecă hummus-ul de la Scandia Sibiu cu puţin curry şi boia iute, pentru a-i da un gust uşor picant. Umple cu amestecul rezultat ciupercuţe şi serveşte-le cu drag ca aperitiv. Poftă bună!

Steluţe cu pate de gâscă

Vrei să-ţi spunem un truc? Foloseşte forme de prăjituri pentru a decupa perfect aperitivele. Iată, spre exemplu, câteva steluţe din paine neagra cu seminte cu pate de gâscă de la Scandia Sibiu, o combinaţie arătoasă şi cu un gust deosebit, care-ţi va surprinde plăcut toţi musafirii.

Vafe cu pate şi ou

Deja reţeta asta e clasică de sărbători. Umple câteva vafe, ca cele de îngheţată, cu pate integral de pui de la Scandia Sibiu, curat, fără E-uri şi ornează-le apoi cu feliuţe de ou fiert şi busuioc proaspăt.

Stii si tu alte retete usoare pentru petreceri?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL