Provizii curate pentru iarnă pe care trebuie să le ai şi tu în casă

În fiecare an, ninsoarea pare că ne ia prin surprindere. Traficul din tot oraşul se blochează, iar afară e atât de frig, că nici nu-ţi vine să mai ieşi din casă. Nici măcar până la magazin. Ştii senzaţia! Pentru zile ca asta, e bine să ai acasă câteva provizii de nădejde. Ţi-am pregătit o listă de bucate curate, adică fără E-uri, pe care să le treci pe lista ta de cumpărături.

Provizii curate pentru iarnă pe care trebuie să le ai şi tu în casă

Ciorbă de burtă cu smântână

Uneori ţi-e poftă de o ciorbiţă bună, în schimb n-ai vrea să pregăteşti o oală întreagă şi să o ţii în frigider o săptămână. Poate e o idee bună să încerci specialitatea noastră de ciorbă de burtă de la Scandia Sibiu – din fâşii de carne gustoasă, legume şi smântână fină. O rețetă extrem de gustoasă și fără conservanţi sau alți aditivi. Tot ce trebuie să faci este să alegi o pâine țărănească și un ardei iute.

Cârnăciori afumaţi cu fasole

Dacă eşti singur acasă şi n-ai vrea să pierzi mult timp în bucătărie, uite o idee de cină rapidă şi gustoasă pe care s-o pregăteşti cât ai zice Scandia Sibiu. Savureaz-o alături de bucăţi de pâine ciabatta cu măsline şi bucură-te de restul serii la un film bun, în faţa televizorului!

Sărmăluţe

Sărmăluţele nu sunt printre cele mai uşor de preparat reţete. Şi asta o ştie oricine. Aşa că dacă n-ai mai făcut niciodată reţeta asta singur, mai bine o rogi pe mama sau bunica să vină în vizită şi să te înveţe. Sau, mai simplu, poţi să încerci sărmăluţele în foi de varză cu dichis de dafin de la Scandia Sibiu, cu acelaşi gust autentic cu care te-ai obişnuit şi gata în 2 minute! Tu ocupă-te doar de mămăliguță!

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL