Cum să pregăteşti un bufet festiv pentru un revelion petrecut acasă

Uneori, cele mai plăcute petreceri de Revelion nu sunt cele petrecute în oraş, ci acasă, alături de cei mai buni prieteni. Dacă tu eşti gazda petrecerii anul acesta, uite câteva idei de reţete pe care să le pregăteşti pentru bufetul festiv din noaptea dintre ani! 3, 2, 1… La mulţi ani!

Cum să pregăteşti un bufet festiv pentru un revelion petrecut acasă

Canapele cu varietăţi de hummus

Amestecă în blender humusul de la Scandia Sibiu cu curry sau sfeclă roşie, pentru a obţine tot felul de varietăţi gustoase si arătoase. Întinde-l pe felii de pâine uşor prăjită şi ornează totul cu pătrunjel tocat mărunt, seminţe de mac, susan sau dovleac. Mmmm… delicios!

Tartine cu pate de gâscă şi smochine

Aşază pe masă o combinaţie interesantă de pate din ficat de gâscă de la Scandia Sibiu şi felii subţiri de smochine. Sau, dacă eşti fanul combinaţiilor gourmet, încearcă un plating cu bucăţi de mere sau pere caramelizate, care-i vor oferi aperitivului tău o aromă deosebită.

Roşii umplute cu salată de ciuperci

Ştiai că cea mai comună dorinţă a oamenilor pentru noul an e să mai piardă puţin din greutate? După sărbătorile pline de bucate grele, pregăteşte o gustare uşoară pentru noaptea dintre ani. Iată sugestia noastră pentru aperitiv: roşii umplute cu salată de ciuperci cu maioneză vegetală de la Scandia Sibiu, fără E-uri şi fără multe calorii.

Stii si tu alte retete usoare pentru petreceri?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL