Gustări super sănătoase: 5 idei în 5 minute

De multe ori, prinși cu treabă la birou, ajungem să mâncăm tot felul de preparate năsănătoase în fața calculatorului sau, și mai rău, să nu mai mâncăm deloc. Căutând prin rețetele lui Josef Theil, am găsit 5 idei de gustări ușor de preparat, pe care să le poți lua cu tine la serviciu în fiecare zi, săptămâna aceasta.

Gustări super sănătoase: 5 idei în 5 minute

Hummus Scandia Sibiu cu legume proaspete

Curăță câțiva morcovi și castraveți, taie-i julien și așază-i pe o farfurie, alături de hummus-ul fără E-uri, de la Scandia Sibiu. Doar să ai grijă! Arată atât de apetisant, că sigur o să le faci poftă tuturor colegilor.

Sandwich cu Scandia Sibiu carne de pui în sos alb

Ai nevoie de chifle cu semințe pe care le tai pe jumătate. Între felii pui carne de pui mărunțită în sos alb Scandia Sibiu, roșii, ridichi și salată verde. Foarte simplu si de-a dreptul cuceritor de papile gustative!

Bărcuțe de ardei gras cu fasole bătută cu legume

Taie ardeiul gras in 4. Pune deasupra lor câte o lingură de fasole bătută cu legume de la Scandia Sibiu. Pentru un plus de savoare, presară puțin pătrunjel și busuioc.

Sandwich-uri cu hummus Scandia Sibiu, sfeclă și brânză de capră

Dacă vrei să dai hummus-ului de la Scandia Sibiu o aromă ușor diferită si multa culoare, amestecă-l in blender cu puțină sfeclă fiarta și întinde crema obtinuta pe o felie de pâine. Așază deasupra câteva feliuțe de castravete și, dacă dorești, puțină brânză de capră. Vei avea cu siguranță un prânz delicios!

Wrap cu carne de porc în sos de roşii şi pătrunjel

Pe o foaie de lipie, întinde carne de porc în sos de roșii de la Scandia Sibiu. Presară deasupra pătrunjel, morcov și salată verde tocate mărunt. Rulează lipia și servește totul alături de legume proaspete. Poftă bună!

Stii si tu alte retete usoare pentru pranz?
Trimite-ne sugestiile tale si poti aparea la noi pe site!

PRODUSE FOLOSITE IN ARTICOL